به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد محمدی شامگاه سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان اظهار داشت: ظرفیت وکلا و جذب وکلا دو مقوله مجزا است.
وی در خصوص جذب وکیل گفت: رئیس کل دادگستری و رئیس دادگاه انقلاب و رئیس کانون وکلا، باید تعداد ظرفیت هر کار را تعیین کنند و بر اساس میزان پروندههای ورودی، وکلای شاغل در قانون برآورد میشود.
وی بیان کرد: اکنون هم دوسوم وکلای استان بیکار هستند.
رئیس کارآموزی کانون وکلای چهارمحال و بختیاری بیان کرد: امسال تصمیم بر این شد تا ۱۴ وکیل برای استان جذب شود که باید در مدت زمان ۱۸ ماه آموزشهای لازم را ببینند و کانون وکلا بودجه دولتی ندارد و باید تأمین مالی شود.
وی در خصوص چگونگی جذب وکلا افزود: سازمان سنجش در این خصوص وارد میشود و در طرح سوال از اساتید حقوق استفاده میکنند اما در گزینش و جذب کانون وکلا نقشی ندارد.
محمدی در خصوص اینکه برای جذب ۱۴ نفر، ۵۰۰ نفر ثبتنام کردند، گفت: مشکل این است که ظرفیت جذب دانشجویان حقوق زیاد است اما برای جذب آنان در اشتغال، فکری نشده است.
رئیس کارآموزی کانون وکلای چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در هفته وکیل هیئت مدیره تصویب کردند که تمام مشاورهها به مردم رایگان باشد و این مشاورهها در دفاتر وکلای که زیر نظر کانون وکلای استان هستند صورت میگیرد.
کانون وکلا به صورت خودجوش از طرف اعضای کانون اداره میشود
نایب رئیس کانون وکلای چهارمحال و بختیاری گفت: یکی از اصلیترین مباحث کانون وکلا موضوع استقلال نهاد وکالت است.
ابراهیم اکبریان گفت: این کانون رسالت بزرگی برای ایجاد عدالت اجتماعی در آحاد جامعه بر عهده دارد که در این راه مجدانه قدم برمی دارد.
وی تصریح کرد: یکی از مسائل مهم این حوزه که سلامت این حوزه را دارد استقلال این قانون از نهادهای دولتی است.
نایب رئیس کانون وکلای چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: کانون وکلا به صورت خودجوش از طرف اعضای کانون اداره میشود و هیچ گونه هزینهای برای دولت ندارد و به دولت تحمیل نمیکند.
وی تصریح کرد: سیستم نظارتی کانونهای وکلا از شفافترین و حساسترین نهادهای موجود هستند به این شکل که افرادی در این حوزه مشغول فعالیت میشود که پس از قبولی در آزمون وکالت صلاحیت ایشان از سوی مراجع امنیتی و قضائی تأیید میشود پس از تأیید و ورود وکیل به سیستم کانون وکلا، وکیل در چارچوب انتظامی کانون قرار دارد.
وی بیان کرد: تمامی موارد تحت نظارت دادگاه عالی انتظامی قضاوت است.
وی بیان کرد: برخلاف تبلیغات منفی علیه وکلا در دریافت حق وکالت تابع تعرفههای مصوبه قانونی هستند و کانونهای وکلا خود را وکیل آن جامعه میدانند.
نایب رئیس کانون وکلای چهارمحال و بختیاری بیان کرد: وکلای استان در راستای انجام این رسالت از سال ۹۱ تاکنون یک هزار و ۳۴۲ وکالت تسخیری و ۸۸۱ وکالت معاضدتی انجام داده است.
وی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه با بهزیستی و کمیته امداد استان گفت: این دو نهاد برای جامعه و محرومان ایفای نقش میکند که تاکنون ۱۶۴ وکالت معاضدتی (رایگان) برای بهزیستی و ۹۳ فقره وکالت معاضدتی برای مددجویان کمیته امداد استان انجام شده است.
بازرس هیئت مدیره کانون وکلای استان چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست گفت: اظهار داشت: نهاد بازرسی در قانون برای وکلا پیشبینی شده و رئیس کمیسیون بازرسی از اعضای هیئت مدیره است که اعضای کمیسیون از وکلا تأمین میشوند.
مسعود کبیری بیان کرد: بازرسی در بخش بازرسی بر عملکرد و امور جاری کانون کانون وکلا و عملکرد وکلا مانند تخلف و … نظارت میکند و مؤسسات حقوقی متخلف با حفاظت اطلاعات دادگستری در میان گذاشته میشوند و با آنان به شدت برخورد میشود.
نظر شما